| Psykiatrialliansen | Logo

Onsdag i Fyllingsdalen med Psykiatrialliansen
Variert trening for kropp, cond og sinn

Ønsker du variert og god trening for kropp og sinn og vil trene noe annet enn ballidretter? Da er treningsdagen i Fyllingsdalen kanskje noe for deg.

Trenerne vår legger opp et variert opplegg for deg. Det blir først en god Spinningsøkt der du bestemmer tempoet og hvor mye du vil yte selv. Dette fungerer som en god oppvarming til Styrketrening med egenvekt som følger etterpå. Sist men ikke minst avslutter vi dagen med at du blir tatt med ut på tur av erfarne turfolk som guider deg hele veien.

Du møter opp ved Nr1 Fitness i Fyllingsdalen. Se tidspunkter for treningene under i oversikten over Treninger onsdag i Fyllingsdalen. Nr1 Fitness har egen inngang ved siden av Coop Xtra, Fyllingsdalen. Du går bare opp trappen og så er du inne i resepsjonen. Det er kort vei fra busstopp og parkeringsplass utenfor. Møt gjerne opp ti minutter før starttid så møter du trenerne våre og kan gå inn sammen, det er en sofagruppe du kan sitte i mens du venter.

Om du ønsker kan du være med på en halvtime spinning og en halvtime styrketrening med egenvekt før tur, eller du kan være med på den en eller flere av disse tre aktivitetene som passer deg best.

Du kan lese mer om Spinning, Styrketrening med egenvekt og Onsdagsturen inne på aktivitetene i linkene.

Alle våre treninger er helt gratis og alle er velkommen alltid. Kom alene, ta gjerne med en venn, familie eller bekjent, om du ønsker det.

Treninger onsdag i Fyllingsdalen
Aktivitet:
Spinning
Kl: 12:00 - 12:30
Kl: 12:30 - 13:00
Aktivitet:
Tur - Onsdag
Kl: 13:15 - 15:15
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2024
E-mail: post@psykiatrialliansen.no
Telephone: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatriallianse's privacy statement (GDPR)

Design and web development by: Pål Frostad