| Psykiatrialliansen | Logo

Utesvømming
  
Svømming, egentrening, sosialt

Utesvømmingen foregår på Nordnes Sjøbad. Her er det et oppvarmet basseng, badstue og mulighet for å hoppe i sjøen og svømme for de som ønsker dette. Det er en sosial aktivitet med flere deltakere og våre hyggelige svømmetrenere. Du må være svømmedyktig for å bade med Psykiatrialliansen. Dette er ikke lagt opp som gruppetime i vann, men individuell svømming sammen.

Hva trenger du?
Ta med håndkle, badetøy og gjerne en vannflaske. Det er mulighet for å låse inn små verdisaker. Det er ikke garderobeskap til bag, men den kan stå igjen i garderoben på eget ansvar.

Hvor skal du møte?
Oppmøte ved Nordnes Sjøbad ti-femten minutter før oppsatt starttid så møter trenerne deg. Trenerne går inn på sjøbadet på starttid, og det er ikke mulighet å slippe inn flere personer på Psykiatrialliansens regning når gruppen først er gått inn.


Treningsgruppe: Svømming
| Svømming og Vanngym


Siste kunngjøringer / beskjeder for Utesvømming:
2023-02-23 19:21
Utesvømming på Nordnes: Viktig info: Oppmøte 15.50 og vi går inn senest kl 16.00. Kommer man etter dette må man betale for inngangen.
2022-11-27 18:51
Utesvømming går ut torsdag 1. desember.
2022-10-12 22:31
Utesvømmingen starter opp igjen på Nordnes Sjøbad torsdag 13. oktober. Les mer her.
[ Les flere kunngjøringer ]

Treninger:

Dag og tid: Torsdag Kl: 16:00 - 17:30
Sted: Nordnes Sjøbad
Adresse: Nordnesparken 30, 5005 Bergen
[ Link til kart (google maps) ]

Trenere:
Jessica
Jessica er fast trener på utesvømming, men du møter henne også ofte på caféen på tirsdager eller de andre aktivitetene.
Jessica er en sprudlende og glad svenske som klarer å få alle til å føle seg sett.

Rob
Rob er det mannlige alibiet i svømmegjengen. Han er en av våre tre herlige svømmetrenere som du treffer på utesvømmingen. Det blir aldri dårlig stemning når disse tre er tilstede!

Kirstyn
Kirstyn er en av våre utesvømmingsintruktører og er også å se på jogging. Hun er en sprudlende og energisk dame som ikke gjør annet enn å smile og skape god stemning. Hun vil sørge for at du blir tatt vel imot og at sikkerheten er på plass når dere er i vannet. Kirstyn kommer fra Wales og snakker både norsk og engelsk.

Kristin
Kristin er en supersporty og dyktig svømmer som er en av våre instruktører på utesvømmingen. Hun har en tidligere karriere i undervannsrugby og med henne i nærheten kan du garantert føle deg trygg. Kristin bader hele året om muligheten er der!

Som Kristin selv sier det; for henne er det ekstreme det komfortable. Hun har derfor permisjon fra Psykiatrialliansen frem til nyttår mens hun går Norge på langs.
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2023
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring