| Psykiatrialliansen | Logo

Utesvømming
  
Svømming, egentrening, sosialt

Utesvømmingen foregår på Nordnes Sjøbad, som ligger i friluftslivsområdet like bak akvariet.

Inne på sjøbadet kan vi benytte oss av et oppvarmet basseng, bord og benker, garderober og to badstuer. Det er en trapp ned til sjøen der, og om du er supertøff kan du hoppe fra stupebrettene.

Du styrer helt selv hva du ønsker å gjøre, og hvor lenge du vil være. Trenerne våre er der tilgjengelig under hele aktiviteten. Selv om dette ikke er en gruppetime, legger trenerne opp til felles dukkerter i sjøen for de som vil. Du må være svømmedyktig for å være med på denne aktiviteten.

Hva trenger du?
Ta med håndkle, badetøy og gjerne en vannflaske. Det er mulighet for å låse inn små verdisaker med inngangsbåndet. Det er ikke plass til å låse inn stor bag, men den kan stå igjen i garderoben på eget ansvar.

Hvor skal du møte?
Vi møter opp ute ved benkene, ved siden av trappen som går ned til Nordnes sjøbad.

Trenerne våre venter på deg der, de har på seg en grå jakke med Psykriatrialliansen logo. Du får inngangsbånd, og vi går inn sammen ved starttid.

Det er ikke mulighet å slippe inn på psykriatrialliansens regning når gruppen først er gått inn, så møt gjerne opp 10 min før startid.

Treningsgruppe: Svømming

Treningsgruppe: Natur og bevegelse

Siste beskjeder for Utesvømming:
04. April 2024 12:05
Utesvømming i nordnes sjøbad! Torsdag 4.april er siste gang med nordnes sjøbad før det vil være stengt noen uker pga klargjøring til sommersesongen. Håper dere koser masse og husk at vår fantastiske trener for utesvømmingen Jessica har bursdag idag 4. April. Vi vil komme med mer info om når nordnes sjøbad åpner igjen etterhvert. Alle er velkommen, alltid.
22. Mars 2024 18:04
Utesvømming tar pause i påskeuken og er tilbake torsdag etter påske.

3 nyheter om Utesvømming:

Uke-treninger:
Dag og tid: Torsdag Kl: 16:00 - 17:30
Neste Torsdag-trening: 27. Juni 2024
Sted: Nordnes Sjøbad
Adresse: Nordnesparken 30, 5005 Bergen
Trenere:
Kristin
Kristin er en supersporty og dyktig svømmer som er en av våre instruktører på utesvømmingen. Hun har en tidligere karriere i undervannsrugby og med henne i nærheten kan du garantert føle deg trygg. Kristin bader hele året om muligheten er der!

Som Kristin selv sier det; for henne er det ekstreme det komfortable. Hun har også gått Norge på langs for å fremme psykisk helse.
Jessica
Jessica er fast trener på utesvømming, men du møter henne også ofte på caféen på tirsdager eller de andre aktivitetene.
Jessica er en sprudlende og glad svenske som klarer å få alle til å føle seg sett.
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2024
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad