| Psykiatrialliansen | Logo

Svømming og vanngym
  
Egentrening, kondisjon

Svømming foregår i ADO svømmehall og krever forhåndspåmelding på grunn av begrensede plasser (30 plasser per trening). Du kan melde deg på her.

Trenerene møter deg ved hovedinngangen, og gir deg et inngangsbånd. Båndet bruker du å komme deg inn og ut av svømme hallen, og til å lase skapet ditt inne i garderoben.

Inne på ADO er det flere forskjellige bassenger og aktiviteter for alle. Du kan blant annet velge mellom å stupe, svømme på egenhånd, eller sitte i badstuen.

Våre trenerne er tilgjengelig hele treningen, men det er ingen svømmeopplæring. Du må være svømmedyktig for å være med på treningen.

Etter svømmingen er det mulighet for å spise lunsj sammen i kantinen på Amalie Skram, over resepsjonen.

Hva trenger du?
Svømmetøy, håndkle og dusjartikler.

Det er mulighet til å sitte sammen i kantinen på Amalie Skram etter svømmingen. Ta med drikkeflaske og lunsj om du ønsker.

Hvor skal du møte?
Oppmøte klokken 10.45 rett innenfor hovedinngangen på ADO.

Aktiviteten er gratis og det er derfor viktig du møter i god tid for å kunne gå inn sammen klokken 11.

Velkommen, vi gleder oss til å se deg!

Klokken 11.30-12.00 har vi vanngym for de som ønsker å være med på dette. Det foregår i det varme terapibassenget. En instruktør står på land, og viser enkle øvelser for hele kroppen. Det er helt opp til en selv hvor mye man ønsker å ta i, og man kan fint stå over øvelser som ikke passer for deg.

Treningsgruppe: Svømming

Siste beskjeder for Svømming og vanngym:
29. April 2024 14:00
Nå blir det vanngymnastikk med Psykiatrialliansen igjen! Vi er veldig glade for å kunne starte opp igjen med vanngymnastikk i det varme terapibassenget i AdO Arena. Linda og Eggie kommer til å lede denne populære treningen de nærmeste tirsdagene fremover, og det blir oppstart allerede førstkommende tirsdag den 30. april. Vi gjør oppmerksom på at det er nødvendig med forhåndspåmelding til dette populære svømmetilbudet. Velkommen!
04. April 2024 12:07
ADO Svømming vil starte opp igjen neste uke, tirsdag 9.April! Vi gleder oss masse og håper vi ser dere der. Alle er velkommen, alltid.
22. Mars 2024 18:04
Svømming tar pause i tirsdag i påskeuken og er tilbake etter påske.

3 nyheter om Svømming og vanngym:

Uke-treninger:
Dag og tid: Tirsdag Kl: 11:00 - 13:00
Neste Tirsdag-trening: 25. Juni 2024
Sted: ADO Arena
Adresse: Lungegårdskaien 40, 5015 Bergen
Trenere:
Britt-Wenche
Britt-Wenche er en humørfylt pensjonist som elsker å gå på tur og å være i bassenget. Britt-Wenche er også fast deltaker ved lunchbordet for en hyggelig prat etter svømmingen.
Ingeborg
Ingeborg er en god medhjelper på vanngymnastikken. Ingeborg er snill, imøtekommende, og er stort sett fast på vår svømmetrening. Ingeborg er også å se i turgruppen.
Kirstyn
Kirstyn er en av våre utesvømmingsintruktører og er også å se på jogging. Hun er en sprudlende og energisk dame som ikke gjør annet enn å smile og skape god stemning. Hun vil sørge for at du blir tatt vel imot og at sikkerheten er på plass når dere er i vannet. Kirstyn kommer fra Wales og snakker både norsk og engelsk.
Eggie
Eggie er vår faste trener på svømming. Hun har full kontroll over svømmingen.
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2024
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad