| Psykiatrialliansen | Logo

Crossfit
  
Styrke og kondisjon

Psykiatrialliansen holder Crossfit i samarbeid med Idrett Bergen Sør.

Etter å ha samarbeidet med 7fjellcrossfit i flere år har vi tilegnet oss kompetanse til å drive slike treninger på egenhånd. Idrett Bergen Sør har to ansatte som vil veilede og hjelpe deltakerne. Vi kjører en god blanding av styrke og kondisjonsøvelser.

Dette er en aktivitet som passer for alle som ønsker å trene. Vi tilrettelegger for den enkeltes behov og forutsetninger. Man trenger ikke å være i form for å være med, men det er en mulighet for å komme i bedre form. Vi håper du tar i bruk dette tilbudet. Alle er velkomne, alltid!

Vi trener i en gruppe på maks 14 stk på CrossFit Verftet Minde. Denne aktiviteten krever påmelding. Påmelding vil bli lagt ut på vår hjemmeside: psykiatrialliansen.no hver fredag.

Treningen holdes av dyktige instruktører som lager varierte og spennende treninger hver uke.

Hvor skal du møte?
I sommer er midlertidig treningene flyttet fra Crossfit Verftet Minde til det nye, flotte treningsrommet på Kronstad DPS, like ved bybanestoppet på Danmarksplass. Fremmøte ved resepsjonen i Kronstad DPS fra kl 14.45, der våre hyggelige trenere vil ta godt i mot deg.
[ Etter sommeren igjen: Vi trener i CrossFit Verftet Minde. Adressen er Kanalveien 98 (rett ved bybanestoppet Kristianborg) ].

Hva trenger du?
Kle deg i bevegelige klær og flaske med vann!

Dersom du har spørsmål om aktiviteten ta kontakt med Benedikte Gideonsen:
Telefon: 47670057
Mail: folkehelse@idrettbergensor.no

Treningsgruppe: Kondisjon

Treningsgruppe: Styrke

Siste beskjeder for Crossfit:
21. Juni 2024 16:17
Crossfit-treningene vil fortsette i hele sommer Det blir heldigvis ingen sommerpause for de populære Crossfit-treningene som vi har i samarbeid med Idrett Bergen Sør. Treningene vil fortsette til samme tidspunkt, hver onsdag kl 15.00 - 16.00 gjennom hele sommeren. Men vi må i sommer midlertidig flytte treningene fra Crossfit Verftet Minde til det nye, flotte treningsrommet på Kronstad DPS, like ved bybanestoppet på Danmarksplass. Fremmøte ved resepsjonen i Kronstad DPS fra kl 14.45, der våre hyggelige trenere vil ta godt i mot deg.
26. April 2024 13:29
Ingen Crosfitt-trening 1. Mai. Vi er tilbake onsdagen etter.
12. April 2024 21:34
CROSSFIT HVER ONSDAG 15:00-16:00 (Tidligere HIT (høy intensitetstrening)) som nå er blitt Crossfit. Dette er et samarbeid mellom Psykiatrialliansen og Idrett Bergen Sør gratis trening med oss i Idrett Bergen. Adressen er Kanalveien 98 (rett ved bybanestoppet Kristianborg). Påmelding åpner hver fredag.

1 nyhet om Crossfit:

Uke-treninger:
Dag og tid: Onsdag Kl: 15:00 - 16:00
Neste Onsdag-trening: 24. Juli 2024
Sted: Kronstad DPS (Kjeller)
Adresse: Fjøsangerveien 36, 5054 Bergen
Trenere / Frivillige:
Benedikte Idrett Bergen Sør
Benedikte treffer du på Crossfit-treningen som instruktør. Trening gir henne glede og energi i hverdagen, og dette er noe hun jobber for at alle hun møter gjennom aktivitetene også skal få oppleve.
Benedikte
Benedikte ble kjent med Psykiatrialliansen da hun studerte bachelor i idrett, og var så heldig å ha ha praksis hos Psykiatrialliansen. Hun trives så godt, at hun har fortsatt som trener siden den tid!
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2024
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad