| Psykiatrialliansen | Logo

Zumba
  
Dans, sosialt, musikk

Zumba er en utrolig gøy treningsform! Treningen bygger på dans med musikk og enkle trinn. Dansen er bygget opp av små bolker slik at du ikke trenger å huske så mange trinn av gangen, og aktiviteten passer dermed for de fleste. Det er en gruppetime der treneren står foran og viser trinnene, men det er bare å gi et lite vink så kommer treneren og hjelper deg om du trenger hjelp med noe.

Hva trenger du?
Ta med innesko (med ren såle) som du kan bruke inne på senteret. Du kan ta med hengelås om du ønsker å låse personlige gjenstander og verdisaker i skap. Ta gjerne med en vannflaske.

Hvor skal du møte?
Møt i resepsjonen på Nr1 Fitness i Fyllingsdalen. Det er egen inngang ved siden av Coop Xtra, Fyllingsdalen. Det er kort vei fra busstopp og parkeringsplass utenfor. Møt gjerne opp ti minutter før starttid så møter du trenerne våre og kan gå inn sammen, det er en sofagruppe du kan sitte i mens du venter.

Treningsgruppe: Bevegelighet

Siste beskjeder for Zumba:
11. Mai 2024 22:36
17. mai blir det ingen Zumba-training. Vi er tilbake igjen fredagen etter.

2 nyheter om Zumba:

Uke-treninger:
Dag og tid: Fredag Kl: 15:15 - 16:15
Neste Fredag-trening: 26. Juli 2024
Sted: MOVA Fyllingsdalen
Adresse: Løvåsveien 20, 5145 Fyllingsdalen
Finne fram:
Det er egen inngang til MOVA ved siden av Coop Xtra (Se kart under), Fyllingsdalen. Du skal opp trappen og til andre etasje og inn på MOVA. Det er kort vei fra busstopp og parkeringsplass utenfor.
Trenere / Frivillige:
Ingrid
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2024
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad