| Psykiatrialliansen | Logo

Styrketrening med vekter
  
Sosialt, Variert og Eget Tempo

Styrketreningen foregår inne på treningssenteret Next treningsstudio i Nygårdsgaten 94. Det er et nyoppusset lite og rolig lokale, med alt av utstyr man behøver til styrketrening. Dette er ikke en gruppetime, men individuell trening sammen.
Det er tre omkledningsrom på Next, med dusj, toalett. Du kan låse tingene dine i skap der, men man må ta med egen hengelås selv.

Trenerne våre venter utenfor dørene, så alle kommer inn samlet. Du trene til slutt-tid eller gå når du føler deg ferdig. Next har apparater, frivekter, kondisjonsapparater og annet treningsutstyr tilgjengelig. Du kan trene slik du ønsker selv og om du trenger veiledning, treningsprogram eller har spørsmål er trenerne våre klar for å hjelpe deg.

Hva trenger du?
Ta med innesko, og en hengelås om du ønsker å låse inn tingene dine.

Hvor skal du møte?
Møt utenfor Next treningsstudio i Nygårdsgaten 94. Møt gjerne opp ti minutter før starttid,der møter du trenerne våre og kan gå inn sammen.

Treningsgruppe: Styrke

Siste beskjeder for Styrketrening med vekter:
2023-09-13 21:33
Nå først kommende fredag 15.September så vil styrketreningen være flyttet fra Solheimsgaten 56A til lokale i Nygårdsgaten 94. Styrketrening med vekter vil fortsatt være til samme tid og dager som før.
2023-09-11 09:19
Styrketrening med vekter avlyst i dag mandag. 11 september.
2023-08-18 19:06
VIKTIG! Styrketrening med vekter skifter sted fra 21. august til et nyoppusset lokale i Solheimsgaten 56A, På Danmarksplass (På samme sted som iTrain var før). Treningstider er det samme som før: Mandag 12:30 – 14:30 og fredag 12:30 - 14:30. Håper du vil komme å trene med oss, og ikke minst sjekke ut det nyoppussete lokalet.

2 nyheter om Styrketrening med vekter:

Uke-treninger:
Dag og tid: Mandag Kl: 12:30 - 14:30
Ingen Mandag-trening denne uken på vanlig tidspunkt eller sted. Sjekk siste beskjeder for Styrketrening med vekter
Neste Mandag-trening: 06-11-2023
Sted: Next Gym
Adresse: Nygårdsgaten 94, 5054 Bergen
Finne fram:
Møt utenfor Next treningsstudio i Nygårdsgaten 94. Det er på andre siden av veien for Bunnpris.
Dag og tid: Fredag Kl: 12:30 - 14:30
Neste Fredag-trening: 29-09-2023
Sted: Next Gym
Adresse: Nygårdsgaten 94, 5054 Bergen
Finne fram:
Møt utenfor Next treningsstudio i Nygårdsgaten 94. Det er på andre siden av veien for Bunnpris.
Trenere:
Kristine
Kristine er fast trener på styrketrening og buldring. Du møter henne også ofte som vikar på flere av de andre aktivitetene våre Kristine møter deg med et smil og et rolig vesen som skaper en god atmosfære på trening.
Oda
Oda er fast trener på styrketreningen og joggingen. Hun møter deg med et vennlig smil og er en allsidig trener som er god på å veilede deg i treningen.
Kristin
Kristin er en supersporty og dyktig svømmer som er en av våre instruktører på utesvømmingen. Hun har en tidligere karriere i undervannsrugby og med henne i nærheten kan du garantert føle deg trygg. Kristin bader hele året om muligheten er der! Som Kristin selv sier det; for henne er det ekstreme det komfortable. Hun har også gått Norge på langs for å fremme psykisk helse.
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2023
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad