| Psykiatrialliansen | Logo

Yoga
  
Styrke, fleksibilitet og balanse

Yoga med oss er tilpasset nivå med enkle og gode øvelser for alle og en hver.
Fredager er det rolig yoga med fokus på ro, pust og tøye.
Mandager er det dynamisk yoga med fokus på pust, rolig bevegelse og styrke.

Ikke alle dager er like, men kom som du er på Yoga, selv om du ikke har en topp dag. Du trenger ikke være med på alt og gjør de øvelsene du er komfortabel med. Du kan også ta pauser når du vil. Kan du puste kan du gjøre yoga.

Hva trenger du?
Du får låne alt du trenger av utstyr. Kle deg i behagelig og behagelig og bevegelig tøy, og ta gjerne med en drikkeflaske. På mandag er det også greit å ha med en genser.

Hvor skal du møte?
Mandager foregår yogaen i gymsalen på Bjørgvin DPS i Åsane. Det er busstopp like ved. Hvis du kommer med bil må du huske parkeringslapp som du får i resepsjonen.
Fredager er det yoga i varme lokaler hos We Are Family Yoga i Morvik i Åsane.

Påmelding
Mandager er det ingen påmelding, det er bare å møte opp i gymsalen på Bjørgvin DPS.
På fredager er det ikke plass til like mange og det er derfor påmelding. Påmelding skjer via nettsiden til Psykiatrialliansen, og påmeldinger kommer ut i slutten av helgen før fredagsyogaen (Bare klikk deg inn på Påmeldinger via menyen og meld deg på). Ta kontakt med oss om du trenger hjelp med påmelding.

Velkommen! Vi gleder oss til å se deg.

Treningsgruppe: Bevegelighet

Siste beskjeder for Yoga:
2023-08-02 08:53
Mandags-yoga tilbake på planen etter en aldri så liten sommerpause. Den er i gang mandag 7.august og vi gleder oss til å se deg.
2023-07-15 22:12
Yoga som egentlig er på fredag 21. juli i Morvik (We are family yoga) vil bli flyttet til tirsdag 18.juli klokken 13:00 – 14:30. Dette gjelder kun denne ene gangen. Del gjerne nyheten med kjente og kjære. Påmelding her: Link til påmelding.
2023-06-29 10:00
Mandags-yogaen i gymsalen på Bjørgvin DPS i Åsane vil ta en pause ut hele juli måned. Fredags yoga vil gå som normalt om fredagen i varme lokaler hos We Are Family Yoga i Morvik i Åsane.

2 nyheter om Yoga:

Uke-treninger:
Dag og tid: Mandag Kl: 13:30 - 14:30
Neste Mandag-trening: 04-12-2023
Sted: Bjørgvin DPS
Adresse: Tertnesveien 37, 5113 Tertnes
Finne fram:
Slik finner du frem til bygget til Yogaen:


Dag og tid: Fredag Kl: 13:00 - 14:30
Neste Fredag-trening: 08-12-2023
Sted: We Are Family Yoga
Adresse: Slettevikvegen 1, 5124 Morvik
Finne fram:
Det er parkering utenfor og busstopp like i nærheten. Busstoppet heter «Bakketoppen». Buss 3, Støbotn går direkte fra Bergen Sentrum. Det er 4 minutter å gå fra busstoppet.


Trenere:
Cecilie
Cecilie er vår Yogainstruktør. Hun er opptatt av at yoga skal være for alle, uansett alder, størrelse og hvor bevegelig man er. Hun legger vekt på å tilpasse yoga til kroppen og dagsform og ikke omvendt. Yogatimene til Cecilie er varierte, med vekt på enkle øvelser.
Kristin
Kristin er nesten alltid med på yogatimene og fast vikar om Cecilie ikke kan. Kristin kjenner man igjen på det røde håret, det brede smilet og den smittende latteren.
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2023
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad