| Psykiatrialliansen | Logo

Psykiatrialliansen spilte en god fotballkamp
[ Lagt ut av: Lasse Hjelle, 2024-04-24 ]

23. April, spilte fotballgjengen kamp mot Tide Sentrum.

Det var en god første omgang der begge lagene spilte veldig godt defensiv, men det var Tide som gikk opp i ledelse først. Rett før pause får vi frispark fra ca 8 meter som stein banker i mål.

Seier er ikke alt i fotball.. Det handler om samhold og tilhørighet, mestring og kose seg sammen med andre enten man taper eller vinner, men litt ekstra stas å vinne i tillegg til alt det andre.

Andre omgang: så ble det veldig mye bra angreps spill fra Psykiatrialliansen med flere avsluttninger som fort kunne blitt mål. Midt i all denne samba fotballen så setter Eirik inn nydelige 2 - 1 til Psykiatrialliansen, og ikke altfor lenge etterpå så er det Håkons tur til å fyre løs og der sitter den! herlig nede til venstre for keeper og stillingen er 3 - 1! til Psykiatrialliansen. TIDE kommer tilbake å få redusert til 3 - 2 og de skaper en del farligheter mot slutten, men ingenting kommer helt igjennom forsvarsmuren eller vår super keeper Ulrik. Dermed ender kampen 3 - 2 og vi BLE NORGEMESTERE!!! Neida.. men føltes som det der og da.

Seier er ikke alt i fotball... Det handler om samhold og tilhørighet, mestring og kose seg sammen med andre enten man taper eller vinner, men litt ekstra stas å vinne i tillegg til alt det andre.