| Psykiatrialliansen | Logo

Endelig kan vi starte opp igjen med tirsdagssvømming på AdO
Lagt ut av: Lasse Hjelle
21. Oktober 2023 17:25


Vi er veldig glade for at vi nå starter opp igjen med dette populære tilbudet. Med nydelig hjelp fra våre gode venner i Frelsesarmeen Stedet Bergen kan vi nå tilby 30 plasser på svømming i AdO hver tirsdag fremover.

Vi starter opp igjen allerede førstkommende tirsdag den 24. oktober. Siden vi har begrenset antall plasser vil det være nødvendig med forhåndspåmelding hver gang, via vedlagte link.
Link til påmelding

Vi gjør oppmerksom på at vi inntil videre dessverre ikke kan tilby vanngymnastikk på disse tirsdagene.

Det blir fremmøte for de påmeldte deltakerne kl 10.45 rett innenfor hovedinngangen til AdO. Der vil vår faste trener Eggie ta godt i mot alle påmeldte deltakere, i samarbeid med ledere fra Frelsesarmeen.

Det er viktig at alle er på plass før man går samlet inn kl 11.00 for å delta sammen med oss. Dersom noen kommer senere har vi dessverre ikke kapasitet til å hjelpe dem inn på vår avtale, slik at de da eventuelt må dekke inngangspengene selv. På samme måte som tidligere vil det også være at et krav om at alle deltakere må være svømmedyktige for å kunne være med på svømmingen med oss.

Kontakt oss:
Lurer du på noe så bare ta kontakt med oss på facebook eller instagram, du finner oss med navnet Psykiatrialliansen. Du kan også kontakte oss via vår e-post: post@psykiatrialliansen.no eller kontakt oss via tlf: 45113754.


Les 1 andre nyheter om Svømming og vanngym:

Faste treninger: | Til aktivitet: Svømming og vanngym | |
Dag og tid: Tirsdag Kl: 11:00 - 13:00
Sted: ADO Arena
Adresse: Lungegårdskaien 40, 5015 Bergen
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2024
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad