| Psykiatrialliansen | Logo

Tur - Lang
  
Sosialt fellesskap, tur, naturopplevelse

Turen går opp i byfjellene og i terreng. Tempo tilpasses deltakerne og alle er velkommen til å bli med oss. Likevel anbefaler vi at du er i form til å gå i rolig tempo opp brattere bakker, og at du kan gå over lengere tid.
Turen varer i flere timer og det kan være lurt å beregne god tid, da vi ikke vet nøyaktig når vi er tilbake igjen. Ta med niste, vannflaske og gjerne sitteunderlag. Kle deg etter været og ha på deg gode sko.

Av og til reiser vi et stykke ut av bykjernen for å gå på tur, eksempelvis på toppene i Arna eller Åsane. Da tar vi buss eller lokaltog sammen, og Psykiatrialliansen betaler billett. Noen ganger blir det organisert turer lengere unna, og det informerer vi om på nettsiden vår, og i turgruppen på facebook.

Hva trenger du?
Kle deg etter været. Turen går i terreng så ta på deg sko som tåler gjørme eller kan vaskes. Det er lagt inn pause med mulighet til å spise lunsj underveis på turen. Ta med en vannflaske, sitteunderlag og gjerne litt mat om du ønsker.

Hvor skal du møte?
Oppmøte inne på Jernbanestasjonen ved Deli de Luca. Kort og lang tur møter samtidig så du ser gjerne gruppen med trenere når du kommer. Begge gruppene går fra Jernbanestasjonen ved starttid, så det er derfor greit at du møter i god tid, gjerne ti minutter før.

Treningsgruppe: Natur og bevegelse

Siste beskjeder for Tur - Lang:
Ingen beskjeder eller endringer for denne aktiviteten siste tre måneder.

1 nyhet om Tur - Lang:

Uke-treninger:
Dag og tid: Torsdag Kl: 11:00 - 15:00
Neste Torsdag-trening: 23. Mai 2024
Sted: Jernbanestasjonen i Bergen
Adresse: Strømgaten 4, 5015 Bergen
Trenere:
Kjersti
Kjersti er alltid smilende, glad og full av energi. Kjersti er med på flere av våre treningstilbud slik at henne treffer du flere steder om du er med på aktiviteter med oss.

Kjersti legger alltid opp styrketreningen slik at den er tilpasset deltakerne.
Reidun
Reidun er fast på turgruppen på onsdager og på langtur på torsdager. Hun er også som oftest å finne på styrketrening på onsdager.

Reidun er en rolig og koselig kvinne som alltid har et smil på lur, og gjerne strikketøyet med i sekken!
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2024
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad