| Psykiatrialliansen | Logo

Innebandy
  
Samspill, fart og treningsglede

Innebandy er en fin idrett for alle. Her kan du være med samme om du har spilt mye før eller aldri har holdt i en innebandykølle. Du kan løpe eller gå utfra eget ønske og form. Innebandy er en aktivitet der du raskt føler fremgang om du er med noen ganger. Treningen foregår slik: Vi deler opp i to lag som spiller mot hverandre, men det er lave skuldre og god stemning uansett om du sentrer, skårer eller sitter på sidelinjen.

Hva trenger du?
Du trenger klær til å bli litt svett i. Du får låne alt av utstyr. Ta gjerne med en vannflaske om du ønsker.

Hvor skal du møte?
På mandager og onsdager er det innebandy i Frøyahallen på Melkeplassen. Det går buss i nærheten og det er parkeringsplass utenfor.

Treningsgruppe: Ballidretter

Siste beskjeder for Innebandy:
18. Mars 2024 14:47
Innebandy treningen onsdag 20. mars er flyttet til klokken 11.00- 12.30. Vi er tilbake som normalt fra uke 13. Alle er velkommen, Alltid!

2 nyheter om Innebandy:

Uke-treninger:
Dag og tid: Mandag Kl: 14:30 - 16:00
Neste Mandag-trening: 24. Juni 2024
Sted: Frøyahallen på Melkeplassen
Adresse: Øvre Fyllingsveien 75, 5146 Bergen
Trenere:
Jan Åge
Jan Åge har vært lenge i Psykiatrialliansen, er god med mennesker og flink til å motivere de han har rundt seg på treninger. Han har hovedansvar for innebandytreningene på Frøyahallen.
Dag og tid: Onsdag Kl: 12:30 - 14:00
Neste Onsdag-trening: 26. Juni 2024
Sted: Frøyahallen på Melkeplassen
Adresse: Øvre Fyllingsveien 75, 5146 Bergen
Trenere:
Per Ivar
Per Ivar har hovedansvar for innebandytreningene på Kronstad DPS. Han er en trivelig kar og er med på å skape et positivt og hyggelig treningsmiljø. Han har treningene sammen med Øyvind og Per Ivar gjør en solid innsats for at du skal ha det kjekt på trening.
Øyvind
Øyvind er som regel alltid med på innebandytreningene våre og er fast trener på onsdagene i gymsalen på Kronstad sammen med Per-Ivar. Kommer du på innebandyen på Kronstad, så vil Øyvind gjøre sitt beste for å få deg til å føle deg velkommen. Øyvind er alltid imøtekommende og glad, og tar imot alle våre deltakere med smil.
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2024
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad