| Psykiatrialliansen | Logo

Svømming og Vanngym
  
Sosialt fellesskap, egentrening

På svømming og vanngym med Psykiatrialliansen er det felles inngang til ADO. Her inne er trenerne våre tilgjengelig, men det er ingen svømmeopplæring - du må være svømmedyktig for å være med oss.
Inne på ADO er det flere forskjellige bassenger og aktiviteter for alle. Du kan velge mellom å stupe, svømme på egenhånd, sitte i badstue eller i varmekulp. Rundt klokken 11.30-12 har Unni vanngym for de som ønsker å være med på dette. Det foregår i det varme terapibassenget.

Etter svømmingen er det felles lunsj for de som ønsker.

Hva trenger du?
Svømmetøy, håndkle og dusjartikler.

Det er mulighet til å sitte sammen i kantinen på Amalie Skram etter svømmingen. Ta med drikkeflaske og lunsj om du ønsker.

Hvor skal du møte?
Oppmøte klokken 10.45 utenfor hovedinngangen på ADO.

Aktiviteten er gratis og det er derfor viktig du møter i god tid for å kunne gå inn med felles inngang klokken 11.

Velkommen! Vi gleder oss til å se deg.

Treningsgruppe: Svømming
| Utesvømming


Siste kunngjøringer / beskjeder for Svømming og Vanngym:
2023-02-23 19:20
Svømming ADO: Viktig info: Det er viktig at alle som skal delta møter til kl 10.50 utenfor inngangen. Vi går inn kl 11. Vi er få ansatte og har dessverre ikke lenger anledning til å gjøre tilpasninger hvis folk er sent ute.
[ Les flere kunngjøringer ]

Treninger:

Dag og tid: Tirsdag Kl: 11:00 - 13:00
Sted: ADO Arena
Adresse: Lungegårdskaien 40, 5015 Bergen
[ Link til kart (google maps) ]

Trenere:
Unni
Unni er en dame med godt humør som koser seg veldig når hun er i svømmehallen. Unni har bl.a. ansvarert for vanngymnastikken; rolige øvelser i det varme terapibassenget.

Britt-Wenche
Britt-Wenche er en humørfylt pensjonist som elsker å gå på tur og å være i bassenget. Britt-Wenche er også fast deltaker ved lunchbordet for en hyggelig prat etter svømmingen.

Ingeborg
Ingeborg er Unni's gode medhjelper på vanngymnastikken. Ingeborg er snill, imøtekommende, og er stort sett fast på vår svømmetrening. Ingeborg er også å se i turgruppen.

Kirstyn
Kirstyn er en av våre utesvømmingsintruktører og er også å se på jogging. Hun er en sprudlende og energisk dame som ikke gjør annet enn å smile og skape god stemning. Hun vil sørge for at du blir tatt vel imot og at sikkerheten er på plass når dere er i vannet. Kirstyn kommer fra Wales og snakker både norsk og engelsk.

Eggie
Eggie er fast trener på svømming. Hun har full kontroll og godt humør.
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2023
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring