| Psykiatrialliansen | Logo

Utesvømmingen er i gang igjen
[ Lagt ut av: Pål Frostad, 2022-10-12 ]


Det blir gjenåpning for utesvømming i morgen, torsdag (13. oktober)! Alle er velkommen, alltid!

Nordnes Sjøbad har vært stengt noen uker, men i morgen åpner det heldigvis igjen. Vi møtes ved inngangen til Nordnes Sjøbad kl. 16.00, og holder på frem til kl 17.30. Ingen forhåndspåmelding er nødvendig; det er bare å møte opp.

Aktiviteten krever selvsagt at man er svømmedyktig og kan ta vare på seg selv i vannet. Ellers så er hovedmålet at vi skal kose oss og være sosiale.

Våre greie instruktører Jessica og Christian er med og passer på sikkerheten, sammen med alle badevaktene på Nordnes Sjøbad.

Du velger helt selv hva du har lyst til å gjøre på utesvømmingen, og hvor lenge du vil være der. På Nordnes kan vi benytte oss av to badstuer, et oppvarmet basseng på rundt 34° og den vakre sjøen som for tiden holder ca 11 grader.

Vi pleier å oppmuntre hverandre til felles dukkerter i sjøen, og dersom du er ny er vi med de første gangene du ønsker å teste kaldtvannet.

Du trenger bare ta med badetøy, håndkle og varme tørre klær til å skifte. Noen velger også ta med badekåpe, svømmebriller, lue og hansker.

Det er viktig at dere er på plass kl 16.00. Vi har dessverre ikke mulighet til å slippe inn folk som kommer for sent. Kommer du for sent må du dessverre betale og komme deg inn på egenhånd. Gi beskjed dersom du er usikker på noe. Vi sees på Nordnes Sjøbad.


Les 2 andre nyheter om Utesvømming:

Faste treninger: | Til aktivitet: Utesvømming | |
Dag og tid: Torsdag Kl: 16:00 - 17:30 - Tilbake til vanlig 31/05-2024
Sted: Nordnes Sjøbad
Adresse: Nordnesparken 30, 5005 Bergen
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2024
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad