Lagt ut av: Henrik
03. Mai 2023 10:53

I går (2. mai) startet Bedriftserien i fotball opp igjen. Ny sesong og nye muligheter.

Helt på tampen av forrige sesong så fant Robert og Henrik ut at vi skulle kjøre en ny formasjon som er 2-3-1 med en litt defensiv tilnærming. En formasjon som skal gjøre oss harde å bryte ned og som krever en enorm arbeidsvilje og løping.

Vi startet kampen i går med denne formasjonen mot UBIL. Det var en jevn første omgang hvor vi hadde flere store sjanser og de andre hadde også noen bra sjanser, men vi en hadde enorm keeper i målet og ett lag som jobbet beinhardt defensivt. Sånn sett funket vårt lagspill og formasjon akkurat slik vi ville. Etter cirka 15 minutter ut i første omgang, så setter vi inn Daniel som spiss noe han aldri har spilt før og etter minutt spilletid for Daniel så setter han inn 1-0 målet! Fantastisk lagprestasjon og ganske bra taktisk beslutning av Robert som er vår trener på laget.

Vi spiller fantastisk resten av 1 omgang, men minutter før omgangen er over så klarer motstanderen å sette inn ett litt heldig mål og da er stillingen 1 – 1 til pause.

Etter pause så kjøre vi på og vi spiller svært solid i det defensive spillet og presset vårt sitter godt. Vi skaper en del sjanser som vi er uheldige at vi ikke setter. Laget jobber og løper og kommuniserer godt med hverandre. Vi får brukt for alle og enhver på laget. PANG! 15 minutter ut i andre omgang så setter motstanderen inn 2-1 målet, som også blir sluttresultatet. Sånn er fotballen av og til. Vi kunne like gjerne vunnet den kampen, meget sterk prestasjon fra alle og jeg vil si selv om vi tapte så var alle svært fornøyde med kampen og det var god stemning.

Så må vi si takk til alle som stilte opp som spillere og hjelpere og supportere. Det er helt klart at vi er de som lager mest lyd i vestlandshallen.