| Psykiatrialliansen | Logo

Psykiatrialliansen spilte vårcup i volleyball lørdag 15. april med en kjempeinnsats
Lagt ut av: Pål Frostad
15. April 2023 18:33


Vi er veldig stolt av laget og om du leser mer så får du en oppsummering over vår solide laginnsats i Sandslihallen.

Pål var lagleder i turneringen, men hadde med den superrutinerte, treneren Morten, som spiller, og samt trener Marius og vikartrener Marianne som gode støttespillere. Vi må heller ikke glemme våre eminente dommere Hanna og Sigbjørn som stilte opp for laget og gjorde en flott innsats som både dommere og trenere. Det er mye som skal klaffe i en slik turnering og mange arbeidsoppgaver å utføre, så jeg vil virkelig takke alle som hjalp meg (Pål) med alle praktiske ting så jeg bare kunne konsentrere meg om å styre laget.

Vi startet grytidlig om morgenen kl 08:45 med å studere motstanderne som spilte før oss. Vi gjorde en super innsats og vant første kamp mot det antatt svakeste laget med 2 null i sett.

Da fikk vi i grunnen litt blod på tann og gyvet løs på neste kamp med videre avansement i sikte. Vi møtte der et lag fra første divisjon i bedriftsidretten og klarte å slå disse også med 2 null i sett.

Da var vi allerede sikret B-sluttspill og tredjeplassen i gruppen var sikret. Resten av gruppespillet bare koste vi oss med et kjempespill fra alle spillerne. Vi hadde også noen nye spillere som tok store steg og spilte godt og var med å kriget for laget. Vil ta med minnet om at laget klarte å nesten holde tritt med gruppevinner i kamp nummer tre i ett av settene. Kamp nummer tre og fire var også preget av mye godt spill med Marius som kaptein.

Derfor gikk vi med hevet hode inn i B-sluttspillet med tredjeplass i gruppen av 5 lag. De neste kampene ble jevne, og med en Morten som tok ut sitt aller beste til tross for at ryggen hadde låst seg, så holdt det helt inn. Vi endte til slutt på 12. plass i turneringen av 29 lag som var med.

Vil takke alle spillere, dommere, trenere og de som møtte opp for å se på. Dette ble en topp dag og jeg er selv veldig godsliten og jeg tenker tilbake på dette som en super sesong med både seriegull og maks uttelling i vårcupen. Morten skal ha mye av æren for at han har klart å lære opp oss spillere på treningene. Vi må heller ikke glemme den spillegleden vi har på treninger og iveren etter å lære volleyball i et inkluderende fellesskap for alle.

Om du ønsker å spille med oss i volleyball, er du hjertelig velkommen på våre treninger uansett nivå. Og om du ikke har spilt volleyball før, så læres du opp. Vi har plass til alle, bare kom som du er. Vi har treninger tirsdager fra 12:00 til 14:00 i Fantofthallen (Trene Sammen) og torsdager fra 16:30 til 18:30 på Solli DPS. Les mer om våre volleyballtreninger her. Alle er velkommen alltid og dette er et helt gratis tilbud.


Les 6 andre nyheter om Volleyball:

Faste treninger: | Til aktivitet: Volleyball | |
Dag og tid: Tirsdag Kl: 12:00 - 14:00
Sted: Fantofthallen (Trene Sammen)
Adresse: Fantoftvegen 14I, 5075 Bergen
Dag og tid: Torsdag Kl: 16:30 - 18:30
Sted: Solli DPS, Gymsal
Adresse: Osvegen 15, 5228 Nesttun
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2024
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad