| Psykiatrialliansen | Logo

Bergen Whites støtter Psykiatrialliansen!
[ Lagt ut av: Lasse Hjelle, 2023-12-05 ]


Bergen Whites (Leedssupporterne i Bergen) har vært en viktig støttespiller for Psykiatrialliansen i mange år. I dag fikk vi et nytt, hyggelig besøk på kontoret av noen av lederne og ildsjelene i Bergen Whites.

Denne gangen hadde de med en stor gavesjekk på hele kr 160.000.- til Psykiatrialliansen. Helt fantastisk! Dette er penger som er samlet inn gjennom det siste året, fra blant annet en innsamlingsaksjon på Facebook, flere bursdagsinnsamlinger, overskudd fra julearrangement for Leedssupportere, salg av bøttehatter, gave fra en bedrift som ledes av Bergen Whites-medlem, med mere.

Fra Psykiatrialliansen stilte de ivrige Leedssupporterne Lasse Hjelle og Per Halfdan Nilsen. Det ble et kjekt besøk, der vi koste oss med nydelig Leeds-kake. Vi i Psykiatrialliansen fortalte om vårt viktige tilbud om gratis fysisk aktivitet for mennesker som sliter med ulike former for utfordringer innen rus og mental uhelse. Bergen Whites-lederne fortalte mer om det gode sosiale miljøet blant den store gruppen Leedssupportere i Bergen.

*Psykiatrialliansen har en anstrengt økonomi, og vi må hele tiden drive nøkternt og forsiktig for å kunne klare å opprettholde dette viktige tilbudet. Pengene fra Leedsmiljøet kommer derfor utrolig godt med i vårt videre arbeid. En stor takk igjen til verdens fineste supportere og medmennesker i Bergen Whites som velger å støtte Psykiatrialliansen! Dersom det er noen flere som ønsker å støtte vårt viktige arbeid er det mulig å vippse til Psykiatrialliansens nummer 91887 eller overføre til vårt kontonummer 3207.36.94999. Vi blir veldig glade for alle store og små bidrag. Heia Leeds!


psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2024
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad