| Psykiatrialliansen | Logo

Kristin går Norge på langs
Vår fantastiske trener Kristin fra utesvømmingsgruppen går Norge på langs, fra Lindesnes til Nordkapp for å fremme psykisk helse og Psykiatrialliansen! Turen er på godt over 3000 kilometer, og hun har satt av seks måneder. Hun vil mesteparten av tiden gå alene, men på enkelte etapper vil hun ha med følge. Overnattinger vil for det meste være i telt.

Underveis vil hun besøke flere kommuner og behandlingsinstitusjoner for å fremme fysisk aktivitet og psykisk helse. Kristin ønsker å vise viktigheten av fysisk aktivitet både i forebygging og behandling av psykisk sykdom. Hun vil også informere om Psykiatrialliansen og det viktige arbeidet vi gjør, siden det er stor interesse fra andre deler av landet for å vite mer om vår modell.

Under kan du følge med på oppdateringer av denne fantastiske turen som Kristin har begitt seg ut på.

Kristin har nådd Nordkapp!


Jeg har satt stor pris på alle som har engasjert seg, og heia på meg helt fra Kristiansand til Nordkapp!

Reisen min startet den 19. juni 2022 i Kristiansand. I Januar 2023 har jeg nådd Nordkapp og jeg føler meg veldig heldig som har fått lov til å oppleve kyst Norge på kloss hold i 7 måneder!

Fantastiske kollegaer har stilt opp med kajakk, nødtelefon, mat og oppmuntring. Flere har slått følge med meg på veien, og har imponert med guts og utholdenhet. Det er de gode ordene fra dere som har varma mest på de kaldeste dagene.

Selv om det er litt vemodig at jeg nå må tilbake til sivilisasjonen igjen, så venter verdens beste arbeidsplass hos Psykiatrialliansen på meg!

Tusen takk for turen alle sammen!

Les mer om Kristin på tur
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2024
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad