| Psykiatrialliansen | Logo

Kristin går Norge på langs
Vår fantastiske trener Kristin fra utesvømmingsgruppen går Norge på langs, fra Lindesnes til Nordkapp for å fremme psykisk helse og Psykiatrialliansen! Turen er på godt over 3000 kilometer, og hun har satt av seks måneder. Hun vil mesteparten av tiden gå alene, men på enkelte etapper vil hun ha med følge. Overnattinger vil for det meste være i telt.

Underveis vil hun besøke flere kommuner og behandlingsinstitusjoner for å fremme fysisk aktivitet og psykisk helse. Kristin ønsker å vise viktigheten av fysisk aktivitet både i forebygging og behandling av psykisk sykdom. Hun vil også informere om Psykiatrialliansen og det viktige arbeidet vi gjør, siden det er stor interesse fra andre deler av landet for å vite mer om vår modell.

Under kan du følge med på oppdateringer av denne fantastiske turen som Kristin har begitt seg ut på.

Gaularfjellet i Sunnfjord


Ny oppdatering fra Kristin på tur.

Vår gode kollega Kristin går videre med godt humør på veien Norge på langs, fra Lindesnes til Nordkapp. Hun har nå kommet til Gaularfjellet i Sunnfjord, der hun ble møtt av en heiagjeng fra Psykiatrialliansen. Ruten videre går nå i retning mot Jotunheimen. Kristin hilser så mye til alle kjente. Hun har det veldig fint!

Les mer om Kristin på tur
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2024
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad